Hardline Curling

Mike McEwen med IcePad Team McEwen spelar med Hardline IcePad

Hardline IcePad med Maxim-duken, är godkänd av WCF och används av några av de bästa lagen i världen. Under VM 2016 användes IcePad av de flesta lagen för att den helt enkelt ansågs vara mer effektiv än någon annan sop. Hardline är det snabbast växande varumärket inom curling.

WCFs regel om soputrustning. Den är en tävlingsregel som tillämpas i Sverige på seriespel, SM, kval till SM. SCF rekommenderar att den även tillämpas på tävlingar med prispengar.  I korthet innebär regeln att endast WCF-godkända dynorfår användas. Ett enda ,och samma material, är godkänt oavsett tillverkare av sopar och WCF certifierar de sophuvuden som blir godkända. Hardline IcePad Maxim är certifierad av WCF och finns att köpa här hos oss. 

Maxime Certifierad av WCF

Hardlines sopskaft är gjorda av ultralätt kolfiber och levereras i storleken 1-1/8". (Ett smalare 1" skaft går att specialbeställa). Skaftet har en ny tapering som smalnar av ner mot sophuvudet. Den nedre delen av skaftet är belagd med ett Power-Rib-grepp. Detta gör att du får ett suveränt tag om sopen utan att få kramp i handen. Tillsammans med IcePad sophuvud blir det den effektivaste curling-sopen någonsin. Denna curlingprodukt finns att prova på Danderydshallen.

  

IcePad IcePad IcePad

IcePad är helt enkelt den effektivaste sopen någonsin och hjälper spelaren att öka sin sop-frekvens under sopningen samtidigt som den kräver mindre energi och kraft. Sophuvudet har en helt ny, modernare och effektivare utformning. Själva dynan har ett snap-on-sytem så man blixtsnabbt kan byta dyna. IcePad är godkänd, med Maxim-duken, för spel säsongen 2017/18 av WCF.

Utbytesdukar

På IcePad byter du endast själva duken och återanvänder resten av sophuvudet. Det gör det betydligt billigare att ha ett fräscht och effektivt sophuvud än andra märken där du måste byta hela sopdynan.

IcePad Maxim utbytesduk är godkänd av WCF för spel under säsongen 2017/18. Duken kan tvättas i syntettvätt 40 grander och kan så hållas fräsch i många, många matcher. 

 

IcePad Pro-duken är extremt hållbar, lätt att sopa med och mycket effektiv. Vi rekommenderar att den används vid klubbspel och där WCFs regel om soputrustning inte tillämpas. För spel där WCF-regeln tillämpas rekommenderar vi den WCF-godkännda IcePad Maxim-duken.